Mijn naam is Liesbeth Faverey.

Ik werk sinds 2014 als kinderarts in een algemeen ziekenhuis en stond in april van dit jaar op het punt ingezet te gaan worden op de COVID-afdeling voor volwassenen in ons ziekenhuis. Het was een stressvolle tijd tijdens de lockdown: (gedeeltelijk) thuis werken, 2 jonge kinderen bezighouden, begeleiden met online schoolwerk en mezelf voorbereiden op het werken met ernstig zieke volwassenen, hetgeen als kinderarts nogal  'buiten mijn comfort zone' was.

Tijdens het hoogtepunt van de 'eerste golf' van de pandemie in het voorjaar van 2020 kreeg ik een Original Zentangle Kit cadeau van een dierbaar familielid. Ik had nog nooit van Zentangle gehoord. Verder dan wat handletteren was ik nooit gekomen, en tekenen kon ik ook niet (dacht ik).

Ik bekeek de DVD, maakte mijn eerste tile, en,... de rest is geschiedenis.

Sinds november 2020 ben ik CZT™, Certified Zentangle Teacher.

Ik ben vanuit mijn achtergrond als kinderarts erg geïnteresseerd in Zentangle met kinderen en in de eventuele therapeutische werking die van Zentangle uit zou kunnen gaan.

Ik vond het lastig om in Nederland aan de originele Zentangle producten te komen. Er zijn tal van alternatieven beschikbaar, maar ik ben het met de bedenkers van Zentangle eens: het gebruik van de beste materialen leidt toch wel echt tot een mooi(er) resultaat en draagt bij aan de complete Zentangle ervaring.

Vanuit die gedachte is mijn webshop Tangling Tools and Tiles geboren. Ik probeer een zo volledig mogelijk assortiment van originele Zentangle producten aan te bieden.

Daarnaast kun je op de website ook terecht over informatie over de Zentangle methode en door mij verzorgde Zentangle lessen.

Webwinkel Keurmerk